Anne-Mari Kanniainen

Vuoden 2010 viihdetaiteilijaksi valittu Anne-Mari on kokenut esiintyjä ja ammattitaitoinen muusikko. Esiintymiskokemusta hänelle on karttunut pikkutytöstä asti niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Suomessa hän on esiintynyt tanssilavoilla, konserteissa, festivaaleilla, harjannostajaisissa ja yksityisissä perhejuhlissa, mutta myös sirkusareena tuli hänelle tutuksi kiertäessään kaksi vuotta Sirkus Finlandian mukana esiintymässä.

Anne-Mari on opiskellut määrätietoisesti musiikkia jo viisivuotiaasta asti harmonikka pääsoittimenaan, mutta hän hallitsee myös kosketinsoittimet ja laulun.

Hän on viisinkertainen Suomen mestari harmonikansoitossa, kilpailuista merkittävimpiä saavutuksia ovat Kultainenharmonikka-kilpailun voitto 2005 ja kansainvälisen Coupe Mondiale-harmonikkakilpailunviides sija v. 2006.

Freelancerina toimivalta Anne-Marilta voi pyytää perinteisen harmonikkamusiikin lisäksi tanssimusiikkia, jazzia, viihdemusiikkia tai vaikkapa tämän päivän pophittejä.

Jos siis haluatte tilaisuuteenne hyvän tilannetajun omaavan viihdyttäjän ja tasokasta musiikkia, pyytäkää Anne-Mari keikalle!